Klimatilpasningsplan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquam nisi mauris, id feugiat tortor sagittis sed. Fusce a tempor mauris.

 

Spildevandsplan

Københavns Kommunes spildevandsplan udarbejdes af Teknik- og Miljøforvaltningen, og sætter rammerne for håndtering af spildevand i Københavns Kommune.

 

Skybrudsplan

Nunc mauris leo, sagittis sed mattis sed, pretium sed odio. Proin consequat lacinia libero, vitae faucibus lacus pulvinar eu.

|

Spildevandsplan 2018 | Status | Afløbssystemet | Private kloakker

Private kloakker

En del af det samlede afløbssystem består af private kloakker. De private kloakker er dels kloakker på private ejendomme (stikledninger) og dels kloakker, der betjener flere ejendomme, men som er ejet af et fællesskab af grundejere (fællesprivate kloakker).

Funktionen af private og fællesprivate kloakker er lige så vigtig for det samlede spildevandssystem som det offentlige kloaksystem. Private kloakker, der er utætte eller fejlkoblet, kan medvirke til væsentlig forurening af vandområder eller grundvand. I mange tilfælde er det de private kloakker, der - på grund af manglende vedligeholdelse - er årsag til problemer med rotter.

Spildevandsplan 2018 opdateres årligt med projekttillæg med konkrete projekter. Læs om aktuelle projekter her.

 

 

 

KONTAKT

Teknik- og Miljøforvaltningen

Kundecenter

Njalsgade 13

2300 København S.

Tel.: 33 66 33 66 

KØBENHAVNS KOMMUNE

Teknik- og Miljøforvaltningen

Byens Udvikling