Klimatilpasningsplan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquam nisi mauris, id feugiat tortor sagittis sed. Fusce a tempor mauris.

 

Spildevandsplan

Københavns Kommunes spildevandsplan udarbejdes af Teknik- og Miljøforvaltningen, og sætter rammerne for håndtering af spildevand i Københavns Kommune.

 

Skybrudsplan

Nunc mauris leo, sagittis sed mattis sed, pretium sed odio. Proin consequat lacinia libero, vitae faucibus lacus pulvinar eu.

|

Spildevandsplan 2018 | Planer og indsatser | Skybrudssikring

Skybrudssikring

Erfaringerne fra de første skybrudsprojekter viser, at der er brug for yderligere detaljering af de hydrauliske sammenhænge i de såkaldte skybrudsgrene. Derfor har HOFOR og Københavns Kommune i samarbejde igangsat et arbejde med at udarbejde masterplaner for håndtering af regnvand - både skybrud og hverdagsregn - inden for de 60 skybrudsgrene. Planerne inkluderer dermed også klimatilpasningen af kloakken og vurdering af behovet og mulighederne for separatkloakering. Masterplanerne udarbejdes i de næste 15 år og skal resultere i en  rækkefølgeplan for implementeringen af skybrudsprojekter og regnvandshåndteringsprojekter.

Med undtagelse af 2018 vil det fortsat være sådan, at der hvert år udarbejdes en skybruds-projektpakke med projekter, som igangsættes i det efterfølgende år. Projektpakkerne forelægges til politisk godkendelse og indgår i det årlige projekttillæg med nye, aktuelle projekter.

 

Læs om målsætninger for skybrudssikring

Læs om status for skybrudssikring

Skybrud i 2011. Hjørnet af Vesterbrogade og Gasværksvej. Foto: Thomas Melbye

KONTAKT

Teknik- og Miljøforvaltningen

Kundecenter

Njalsgade 13

2300 København S.

Tel.: 33 66 33 66 

KØBENHAVNS KOMMUNE

Teknik- og Miljøforvaltningen

Byens Udvikling