Klimatilpasningsplan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquam nisi mauris, id feugiat tortor sagittis sed. Fusce a tempor mauris.

 

Spildevandsplan

Københavns Kommunes spildevandsplan udarbejdes af Teknik- og Miljøforvaltningen, og sætter rammerne for håndtering af spildevand i Københavns Kommune.

 

Skybrudsplan

Nunc mauris leo, sagittis sed mattis sed, pretium sed odio. Proin consequat lacinia libero, vitae faucibus lacus pulvinar eu.

|

Spildevandsplan 2018 | Planer og indsatser | Kloakering af kolonihaver

Kloakering af kolonihaver

Spildevand fra kolonihaver påvirker vandkvaliteten og grundvandet i en række vandområder. Derfor igangsættes en indsats for kloakering af kolonihaver, hvor der sker overnatning. Udover at håndtere den negative påvirkning af vandmiljøet og grundvandet skal indsatsen sikre, at håndteringen af spildevand sker i overensstemmelse med gældende lovgivning. Det er ikke altid er tilfældet i dag. Københavns Kommunes ønsker således, at kolonihaver med overnatningsmulighed kloakeres inden for 10 år. 

Ved kloakering af kolonihaver er det vigtigt, at den økonomiske byrde mindskes eller udjævnes mest muligt. Størstedelen af kolonihaverne ligger på arealer, som haveforeningerne lejer af kommunen. Nogle få ligger på grunde, der ejes af DSB eller BaneDanmark. Ganske få foreninger er andelshaver. Kloakering af kolonihaveforeninger beliggende på kommunale arealer igangsættes ved planperiodens start.

 

Læs om status for kolonihaver

Læs om målsætninger for kloakering af kolonihaver

 

Kolonihaver som skal kloakeres
Kolonihaver allerede kloakeret
Daghaver

KONTAKT

Teknik- og Miljøforvaltningen

Kundecenter

Njalsgade 13

2300 København S.

Tel.: 33 66 33 66 

KØBENHAVNS KOMMUNE

Teknik- og Miljøforvaltningen

Byens Udvikling