Klimatilpasningsplan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquam nisi mauris, id feugiat tortor sagittis sed. Fusce a tempor mauris.

 

Spildevandsplan

Københavns Kommunes spildevandsplan udarbejdes af Teknik- og Miljøforvaltningen, og sætter rammerne for håndtering af spildevand i Københavns Kommune.

 

Skybrudsplan

Nunc mauris leo, sagittis sed mattis sed, pretium sed odio. Proin consequat lacinia libero, vitae faucibus lacus pulvinar eu.

|

Spildevandsplan 2018 | Planer og indsatser | Investeringer

Investeringer

Skemaerne viser de forventede anlægsinvesteringer i spildevandsplanens planperiode, 2019-2028. Investeringerne gælder for forsyningsselskaberne HOFOR og BIOFOS.

Investeringsrammen indeholder ikke afledte udgifter for private eller virksomheder, fx i form af udgifter til separering på egen grund eller udgifter til etablering af forrensning af spildevand fra hospitaler.

Som de fremgår af skemaet er investeringerne opdelt i de fire investeringskategorier med tilhørende projekttyper. Projekttyperne følges af en betegnelse, fx betegnelsen A3 for separatkloakering. Dette er relevant for at kunne referere projekttyperne til en specifik investeringskategori i de kommende tillæg til spildevandsplanen.

 

KONTAKT

Teknik- og Miljøforvaltningen

Kundecenter

Njalsgade 13

2300 København S.

Tel.: 33 66 33 66 

KØBENHAVNS KOMMUNE

Teknik- og Miljøforvaltningen

Byens Udvikling