Klimatilpasningsplan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquam nisi mauris, id feugiat tortor sagittis sed. Fusce a tempor mauris.

 

Spildevandsplan

Københavns Kommunes spildevandsplan udarbejdes af Teknik- og Miljøforvaltningen, og sætter rammerne for håndtering af spildevand i Københavns Kommune.

 

Skybrudsplan

Nunc mauris leo, sagittis sed mattis sed, pretium sed odio. Proin consequat lacinia libero, vitae faucibus lacus pulvinar eu.

|

Spildevandsplan 2018 | Planer og indsatser | Afløbssystemet | Spildevand fra hospitaler

Spildevand fra hospitaler

Region Hovedstaden, som ejer og driver Rigshospitalet og Bispebjerg hospital, er i gang med forprojekter til etablering af forrensning af hospitalsspildevandet. Der arbejdes med en renseteknik lig den, der allerede er etableret på Herlev Hospital (membranfiltrering og aktiv kulfiltrering). I løbet af forprojekterne er det blevet klart, at vandkvaliteten efter rensning er så god, at vandet ikke behøver yderligere rensning før udledning til recipient. 

Det forventes derfor, at Region Hovedstaden i løbet af planperioden vil ansøge kommunen om at få lov til at udtræde af kloakfællesskabet for hospitalsspildevandet fra begge hospitaler med henblik på selv at rense og eventuelt udlede spildevandet direkte til recipient.  

Rigshospitalets hovedindgang. Foto: Henrik Jessen

KONTAKT

Teknik- og Miljøforvaltningen

Kundecenter

Njalsgade 13

2300 København S.

Tel.: 33 66 33 66 

KØBENHAVNS KOMMUNE

Teknik- og Miljøforvaltningen

Byens Udvikling