Klimatilpasningsplan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur aliquam nisi mauris, id feugiat tortor sagittis sed. Fusce a tempor mauris.

 

Spildevandsplan

Københavns Kommunes spildevandsplan udarbejdes af Teknik- og Miljøforvaltningen, og sætter rammerne for håndtering af spildevand i Københavns Kommune.

 

Skybrudsplan

Nunc mauris leo, sagittis sed mattis sed, pretium sed odio. Proin consequat lacinia libero, vitae faucibus lacus pulvinar eu.

|

Spildevandsplan 2018 | Målsætninger | Plangrundlag | Kommuneplan

Kommuneplan

Spildevandsplan 2018 er underlagt Kommuneplan 2015. Alle byudviklingsområder fra kommuneplanen findes derfor i spildevandsplanen. Det er især den fremtidige arealanvendelse, som har indflydelse på Spildevandsplan 2018.

Kommuneplanen bestemmer, hvor forsyningsområdet udvides

Når der inddrages arealer til beboelse og erhverv, fx i Nordhavn, har det indflydelse på mængden af spildevand, som skal transporteres gennem kloakkerne til Københavns to renseanlæg, Renseanlæg Damhusåen og Renseanlæg Lynetten. Fx betyder udviklingen af Nordhavn, at der skal transporteres og renses spildevand fra op mod 40.000 flere indbyggere, når området er fuldt udviklet. Også arealer, der skifter anvendelsesformål kan få indflydelse på, om kloakkerne skal udvides. I disse tilfælde er det særligt tættere byggeri, der skaber større mængder spildevand. På det interaktive kort kbhkort.kk.dk ses de områder i København, hvor der er planer om byudvikling og ændring af anvendelsesformål, som får indflydelse på Spildevandsplan 2018.

 

Læs Kommuneplan 2015

Københavns Kommuneplan 2015

KONTAKT

Teknik- og Miljøforvaltningen

Kundecenter

Njalsgade 13

2300 København S.

Tel.: 33 66 33 66 

KØBENHAVNS KOMMUNE

Teknik- og Miljøforvaltningen

Byens Udvikling